2015-04-22 13:10:56• hírek • Kocsis Zoltán

Eddig közel 150 szatmári jelentkezett nyertes nyugtával

Lassan eléri a tízezret azon személyek száma, akik nyertes nyugtát tudtak felmutatni Románia új nyugtalottójának első húzását követően. Szatmár megyében a számuk megközelíti a 150 személyt.

A pénzügyminisztérium hivatalos adatai szerint az elmúlt hét végéig 9150 személy mutatott be olyan nyugtát, amellyel nyert a nyugtalottó első sorsolásán. A Szatmár.ro megkeresésére a megyei adóhivatal tájékoztatása szerint április 21-én, kedden 15.00 óráig Szatmár megyében 147-en jelentkeztek nyertes nyugtával. A jelenlegi állás szerint ők valamennyien 109 lej nyereményt vihetnek haza. Mindez azonban még változhat, mivel legkésőbb május 13-ig kell bemutatni a nyertes nyugtákat. Ezek számának esetleges növekedésével csökkenhet a nyeremény összege is.

A nyugtalottó sorsolását ezentúl havonta tartják majd minden hónap 15-ét követő első vasárnapján. A sorsoláson egy dátumot és egy határértéket sorsolnak ki. Az első sorsoláson február 7. volt a dátum és 6.00-6.99 lej volt a határérték. Az nyerhet tehát, aki nyugtával bizonyítani tudja, hogy az adott dátumon az adott intervallum közötti összegért vásárolt.

Az eredeti nyugtát és a személyi igazolvány fénymásolatát az adóhivatalban kell leadni, a nyereményt pedig három hónap alatt folyósítja az állam.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: